• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۶۶۱۶
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰
بین الملل » آمریکا
موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا

وخیم‌ترین شیوع ویروس آنفلوانزا در آمريکا طي دهه اخير

ویروس مهلک آنفلوانزا در آمریکا تاکنون ۲۶ میلیون آمریکایی را آلوده کرده و دست کم ۱۴ هزار تن را در این فصل، به کام مرگ فرستاده است.

وخیم‌ترین شیوع ویروس آنفولانزا در آمريکا در دهه اخير  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، پایگاه اینترنتی شبکه سی ان ان در گزارشی نوشت: ویروس مهلک آنفلوانزا از ایالت به ایالتی در آمریکا درحال گسترش است و تاکنون ۲۶ میلیون آمریکایی را آلوده کرده است. به موجب این گزارش شیوع ویروس کرونا که هزاران تن را در سراسر جهان بیمار - و دست کم ۱۵ تن را در آمریکا مبتلا کرده است - کشور‌ها را بر آن داشته تا مرز‌های خود را ببندند و آمریکایی‌ها را وادشته تا زودتر از آنکه خرده فروش‌ها بتوانند ماسک‌های جراحی را احتکارکنند، انواع و اقسام این ماسک‌ها را از بازار خریداری کنند. البته در این میان ویروس دیگری وجود دارد که تاکنون حدود ۲۶ میلیون آمریکایی را آلوده کرده و دست کم ۱۴ هزار تن را تنها در این فصل، به کام مرگ فرستاده است.
این بیماری واگیر دارجدیدی نیست. این آنفلوانزا است.
به گزارش موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا، فصل شیوع آنفلوآنزا ۲۰۱۹- ۲۰۲۰ که از ۲۹ سپتامبر آغاز شد، یکی از وخیم‌ترین موارد شیوع این ویروس در طول یک دهه گذشته محسوب می‌شود. دست کم ۲۵۰ هزار تن بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا در بیمارستان بستری شدند و پیش بینی می‌شود این رقم باتوجه به فعالیت ویروس همچنان افزایش پیدا کند.
آنفلوانزا به بخش همیشگی از زندگی مردم آمریکا تبدیل شده است و دکتر مارگوت ساووی رئیس بخش درمان خانواده و جامعه دانشگاه تمپل در این باره می‌گوید همین انس گرفتن و خودمانی شدن است که دست کم گرفتن آنفلوانزا را برای مردم آمریکا به مراتب خطرناک‌تر می‌کند.
وی افزود: انبوه بیماری‌های ویروسی که ممکن است در طول فصل زمستان بدان‌ها مبتلا شویم، باعث می‌شود خیلی راحت فکر کنیم همه آن‌ها فقط یک سرماخوردگی ساده است. ما این موضوع را دست کم می‌گیریم که ویروس انفلوآنزا واقعا تا چه اندازه می‌تواند خطرناک باشد.
ساووی تصریح کرد: حتی تخمین پایین میزان مرگ و میر سالانه بسیار شگفت آور است. مرکز پیشگیری و کنترل بیمار‌ها پیش بینی می‌کند دست کم ۱۲ هزار نفر سالانه بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا درآمریکا جان خود را از دست می‌دهند. تنها در فصل شیوع آنفلوآنزا ۲۰۱۷- ۲۰۱۸، حدود ۶۱ هزار نفر جان باختند و ۴۵ میلیون نفر بیمار شدند. در فصل شیوع ۲۰۱۹- ۲۰۲۰ تاکنون ۲۶ میلیون آمریکایی آنفلوآنزا گرفته اند و دست کم ۹۲ تن از حدود ۱۴ هزار قربانی این بیماری کودک بوده اند.
ساووی در عین حال تصریح کرد جدید بودن عفونت‌های نوظهور ممکن است آنفلوآنزا را تحت الشعاع قرار دهد. چرا که ما اغلب از ناشناخته‌ها می‌ترسیم و خواستار دریافت اطلاعاتی راجع به عفونت‌های جدید و نوظهور هستیم. وقتی به سرعت نمی‌توانیم بگوییم که واقعاً تهدید چیست و چه نیست و اغلب وقتی نیازی به این کار نیست شروع به وحشت می‌کنیم.
دکتر ناتان شومیلو، استاد دانشگاه پزشکی مینه سوتا نیز اعلام کرد رواج و عمومیت آنفلوآنزا شدت آن را تحت الشعاع قرا می‌دهد، ولی مردم باید آن را جدی بگیرند.
با بروز عفونت‌های ثانویه آنفلوآنزا خطرناک می‌شود و نتیجه تضعیف بیش از پیش سیستم ایمنی بدن خواهد بود. عفونت‌های باکتریایی و ویروسی علائم آنفلوآنزا را پیچیده‌تر می‌سازند. افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن نیز در معرض خطر عوارض آنفلوآنزا قرار دارند. این عوارض شامل ذات الریه، التهاب قلبی و مغزی و نارسایی اندام‌ها می‌شوند که در بعضی موارد کشنده است.
دکتر شومیلو تاکید کرد امسال فصل آنفلوآنزا یکی از بدترین موارد در ایالت مینه سوتا از زمان شیوع ویروس اچ یک ان یک در سال ۲۰۰۹ بوده است. به گونه‌ای که برخی از بیماران وی، حتی افراد بالغ سالم در سنین سی سالگی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده اند.
ویروس آنفلوآنزا بسیار حیله گر است و هر سال تغییر شکل می‌دهد. گاهی اوقات گونه غالب در یک فصل ابتلا، در مقایسه با سال‌های قبل فعال ترمی شود و این ممکن است بر تعداد افراد مبتلا و شدت عوارض بیماری تاثیر گذار باشد. ولی گاهی ویروس آنفلوانزا دچار یک تغییر نادر آنتی ژنی می‌شود و به ظهور یک گونه ویروس کاملاً جدید می‌انجامد که بدن انسان قبلاً آن را تجربه نکرده است و بدین ترتیب سیستم ایمنی بدن نمی‌داند باید به دنبال چه چیزی بگردد و چه چیزی را نابودکند و این ویروس مخفی وقتی بدن آن را تشخیص ندهد، می‌تواند به راحتی نفوذ کند.
پزشکان برای رهایی از عوارض شدید ابتلا به آنفلوآنزا واکسیناسیون در برابر این بیماری را توصیه می‌کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شناخت درست دشمن و تقویت قدرت رسانه‌ای لازمه مقابله با سلطه‌طلبی استکبار است
اجرای طرح بنزین سه نرخی در خوزستان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)